Forums  

Geri git   Forums > Aşk ve Sevgiye Dair > Serbest Kursu
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler Stil
Alt 07-28-2010, 11:25 AM
IRMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IRMAK IRMAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Standart Kendimle mahkemem var

Seni sana sormak istiyorum ama beceremiyorum her defasında aklım engelliyor bırak diyor yanaşma… kalbimse aklıma kızıyor ne karışıyorsun…. Gönlümden söz etmiyorum bile ….seni kalbime soruyorum gönlüm neden tanımıyorsun diyor… neden istemiyorsun kalbim serzeniş içinde aklım izin vermiyor diyor ….gönlüm aklıam kızıyor ne karışıyorsun diye …

Aklımsa cevap veriyor ;
Ben kalbinin kırılmasından korkuyorum diyor gönlüme gönlüm susuyor … ve ekliyor nereye kadar…? Kalbim konuşuyor beni dinlermisiniz ….

Ve sesizlik kaplıyor içimi söz şimdi kalbimde ; Kalbim ağlıyor ve …..

Ben yıllardır cevremde mükemmelik sıfatına nail olacam diye kendimden vaz geçtim … hep başkalarına yaşadım sırf Mükemmelik sifatı için …Gönlüm ağladı ve sordu becere bildinmi…? Kalbim buruk ve ağlamaklı bir kalple Hayır ; dedi ; Gönlüm Aklıma, kızdı tüm bunların tek sebebi sensin sen ve şu tutucu tavrın …Senin yüzünden 3 müz yıllardır hergün mutsuz ve umutsuzu…

Aklım; ben ne istedimse sizin çin istedim siz üzülmeyin , siz kırılıp incinmeyin diye yaptım … Gönlüm kalbimi avutuyordu ama yetmedi kalbim aklıma sordu ben yıllardır sen ne deisen onu yaptım şimdi bir kez olsun sen benim dediyimi yap …

Aklım yapmam yapamam diyor sebebini sende biliyorsun Aklım, olmaz acı cekeceksin diyor …Kalbim kan ağlıyor Gönlümse kalbime kızıyor hayatımızın tek suçlusu sensin sen sennn…

İçimde senin için bir mahkeme kuruldu Aklım davalı , Kalbim davacı , Gönlümse avkat bu mahkemenin hakimi kim …? Ben söylim hakimide katilide benim Kalbimi aşksızlıga mahkum ettim…. Aklımı ise Esarete mahkum ettim hep başkalarına yaşaması için Gönlümse hala serzeniş içinde ……

Tuba Durmuş

Sebepsiz sevmektir aşk,
nedeni olmadan bağlanmak birine.
Gözlerine baktığında erimektir içten içe,
Ellerini tuttuğunda titremektir tüm benliğinle.
Hatta sarıLamamaktır utançtan,
Çünkü utanmaktır sevmek aslında,

VaZGeÇiLMeZiM oLDuN.

Seçenekler
Stil