Forums  

Geri git   Forums > Mizah ve Eğlence > Komik Anılar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler Stil
Alt 07-21-2010, 11:20 PM
IRMAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
IRMAK IRMAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

Standart babamın likörlü çikolatası :D

slm arkadaşlar şimdi size başımdan trajı komik bir anımı anlatıcam.....

Yıl 1992 şubat ayındayız babam almanyadan gelmişti almanyaya ikinci seferiydi her yurt dışına çıktığında sorar kızım ne istersin diye halada sorar yine sormuştu kızım ne stersin baba dedim hiç bişey getirme bir çikolata getir yeter bana tek sözü emrin olur sen yeterki iste babişkon koliyle getirsin yanaklarını öperim babişkomun neyse yine babacık yoldan aradı rahatsızdım soğuk almış çok fena öksürüyordum babam nen var dedi az rahatsızım dedim 1o gun sonra babam geldi yumurta şeklinde 2 paket çikolata getirmiş cocuklara ayrıca getirmiş kızım telefonda sesin kötü geliyordu sana şuruplusundan getirdim öksürüne iyi gelir içini ısıtır demişti teşekkür ederim babacım dedim aldım mufağıma gittim rafa bıraktım misafir var cıkarsam isticek benciliyim tutuya kimseye eleltmiyorum babam bana almış neyse misafir cekildi akşam oldu babam kızım yemedinmi hala habire öksürüyorsun yede kesilsin olmasa hastaneye gidelim olmaz böyle diye söylenmeye başladı tmm babacım dedim paketi açtım bitane aldım ısırdım içindekini içtim içim yangın yeri ay baba bu ne irenç diyorum kızım şurup diyor ye öksürüyün kesilsin paketi bitir yarın diyerini yersin allahım pakette paket 350 gr yazıyor . tmm babişko dedim hem bulaşıkları yıkıyorum hem arada çikolataları götürüyorum içim yanıyor içince baba iren dedikçe bitir bitir diyor neyse çaktırmadan 3 tanesini ufaklıklara verdim verdim ama korkuyorum benim içim yanmış ya bişi olursa gibisinden ... Arkadaş bana bişiler oluyor sallantı başladı babama bakıyorum başım dönüyor anneme bakıyorm annemi çift çift görüyorum annem bana baktı ne oldu benzin solmuş diyor bişim yok anne demem le kapıya çarpıp düşmem bir oldu annem babama sesleniyor bey bey koş kıza bişiler oluyor allahım benim miydem allak bullak babam diyor kızım ne yedin baba dedim ne yiycem senin çikolataları yedim annemin haberi yok ne cikolatası diyor babama kızıyor anne babam bana cikolata verdi onu yedim diyorum annem daha cok parlıyor babama kızıyor babam dedi kızım paketi nerye attın dedim mutfak çöpünde babam daha paketi okumamış meyer bana verdiyi çikolatalar likörlü imiş babam o gün annemden baya azar işitmişti canım babam olan ikinci pakete olmuştu annem anında çöpe atı yanarım yanarım giden pakete yanarım halada çikolata hastasıyım
VaZGeÇiLMeZiM oLDuN.

Seçenekler
Stil